Ασωπός : Η απέναντι όχθη της ενημέρωσης στον Ωρωπό

Αναγνώστες

Για διαφήμιση στην μηνιαία εφημερίδα «ΑΣΩΠΟΣ» επικοινωνείτε στο emaiι: efasopos@gmail.com στο κιν.: 6984454399

Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

"ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΥΛΩΝΑ".

Φωτογραφία του Petros Damianos.
"ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΑΥΛΩΝΑ".
Αξίζουν την αγάπη το θαυμασμό και την αμέριστη στήριξη μας , ο διευθυντής κ. Petros Damianos, και οι καθηγητές του, για το πράγματι σπουδαίο έργο , που προσφέρουν στα σχολεία των φυλακών Αυλώνα!!
Είναι ιδιαίτερη τιμή ,για το δήμο Ωρωπού, και όλους εμάς, η συνεργασία μαζί τους!!!
Συγχαρητήρια στους μαθητές , οι οποίοι με πίστη και σθένος , μέσα στα στενά κελιά της φυλακής , ανοίγουν ελπιδοφόρα τα φτερά της ελπίδας και της γνώσης ,και πετώντας πανω από τα σύρματα , εισάγονται στα Ελληνικά Πανεπιστήμια!!!!
Όλοι εσείς αξίζετε το σεβασμό μας!!!
Γιώργος Μαντάς.
πρόεδρος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ωρωπού.
Petros Damianos Παρασκευή ολοκλήρωσε το έργο του για τρίτο συνεχόμενο έτος το καλοκαιρινό μας σχολείο και χθες Δευτέρα ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά. Σήμερα Τρίτη το πρώτο μάθημα. Σαν τη τάξη...τίποτα ομορφότερο....
Το φετινό καλοκαιρινό σχολείο το αφιερώσαμε στην Αλίκη Γιωτοπούλου-Μαραγκοπούλου και στο Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου. Είχαμε άλλωστε να γιορτάσουμε δύο επετείους αυτό το καλοκαίρι.
Τα δέκα χρόνια από τη θεσμοθέτηση των βραβείων στους μαθητές μας εκ μέρους του Ιδρύματος και τα εκατοστά γενέθλια της Προέδρου του και ψυχή του Ιδρύματος, της "Αλίκης μας" όπως την φωνάζουν οι μαθητές μας.
Το μάθημα των καλλιτεχνικών του καλοκαιρινού σχολείου είχε ως θέμα την Αλίκη και τ'ανθρώπινα δικαιώματα. Το αποτέλεσμα της εικαστικής έκφρασης των μαθητών μας θα εκτεθεί στους χώρους του Ιδρύματος και θα μπορέσουμε να την απολαύσουμε όλοι. Θα σας ενημερώσω σχετικά.
Το καλοκαιρινό Σχολείο μας γίνεται πραγματικότητα γιατί το θέλουν οι μαθητές μας, οι καθηγητές του, η ΓΓΔΒΝΓ, η Δ/ση Νέας Γενιάς, τα υπουργεία Παιδείας και Δικαιοσύνης, η Δευτεροβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ωρωπού. Τους ευχαριστώ πολύ όλους και όλες. Ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Ωρωπού κο Γιώργο Μαντά. Ένα μεγάλο συγνώμη στην οικογένειά του γιατί για τρίτη φορά τους στέρησα ή ελάττωσα της διακοπές τους. Βλέπετε ο Γιώργος δεν έφευγε αν δεν νικούσαμε το τέρας της γραφειοκρατίας. Και χωρίς αυτή τη νίκη το καλοκαιρινό σχολείο κινδύνευε να γίνει φθινοπωρινό....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου